Trainers

Robin van Hattum

Robin heeft een achtergrond in informatica. Hij heeft als trainer jarenlang bij Oracle gewerkt. Twee dingen die Robin belangrijk vindt in zijn werk: "Doceren schrijf je met een 'S'." en het Japanse woor Kaizen, wat zoveel betekent als: "het kan altijd beter". Als trainer is Robin in staat deelnemers te inspireren en complexe materie toegankelijk te maken. Hij brengt kennis terug naar de essentie en maakt graag gebruik van metaforen, heldere stappen en humor om nieuwe vaardigheden in hapklare brokken aan te bieden. Met tevreden deelnemers als gevolg!Karel Emck

Karel Emck is ruim 15 jaar werkzaam als zelfstandig consultant, trainer en internetondernemer in de IT wereld. Karel heeft tientallen bedrijven en instellingen en honderden mensen getraind in rapportagetools zoals Crystal Reports, Reporting Services en in de taal SQL. Met de kennis van SQL ging er een nieuwe wereld aan mogelijkheden voor hem open. Vooral bij meer complexe overzichten is kennis van SQL onontbeerlijk. Vanuit zijn passie voor het vak draagt hij zijn uitgebreide kennis met veel enthousiasme over!

 

Roy Nieuwenhuijzen

Roy Nieuwenhuijzen heeft zijn hele werkzame leven in de IT gewerkt en is daarnaast al vele jaren als trainer met veel enthousiasme in staat om ingewikkelde zaken op een eenvoudige manier uit te leggen. In combinatie met een interactieve manier van lesgeven levert dit leuke en vooral leerzame trainingen op.

Zijn werkgebied is Microsoft Office met daarin programma’s als SharePoint, Excel, SQL en Power BI. Naast het lesgeven ondersteunt hij ook regelmatig organisaties bij datagerelateerde vraagstukken.

 

Max Welling

Max heeft Informatica gestudeerd in Delft en heeft intussen ruim 30 jaar ervaring in de IT. Waarvan ruim 11 jaar als consultant bij Oracle. Daar heeft zijn passie voor relationele databases & SQL ontdekt en nooit meer losgelaten. Met SQL kun je alles uit een database halen, kennis van SQL is dus heel belangrijk.

Max wil zijn kennis graag met anderen delen en doet dat intussen al meerdere jaren succesvol bij de SQL Academy. Wat waarderen cursisten in Max? Zijn heldere uitleg, ondersteuning bij praktische oefeningen en dat Max de cursist graag ook zelf antwoorden laat vinden. Zijn humor maakt de cursus ook nog eens leuk.