Laat je trainen door Alex

Alex Toth heeft ruim 15 jaar ervaring als consultant en trainer. Hij weet databasebeheer en SQL op een heldere en speelse wijze over te dragen, zowel aan 'technische' als 'niet-technische' mensen. Zijn grote kracht? Trainingen op maat, met direct resultaat.

Het probleem met veel trainingen over databasebeheer en SQL is dat ze zijn ingericht om ‘volledig’ te zijn. Dat betekent dat er ook features worden behandeld die je in de praktijk weinig tot niet gebruikt. Het gevaar met dit alles is dat deelnemers worden afgeleid door irrelevante zaken, ze het hoge trainingstempo niet kunnen bijhouden en aan het eind van de (te) lange cursusdag geen informatie meer opnemen. Klinkt dit je bekend in de oren? Kom dan eens een training volgen bij de SQL Server Academy.

Mijn aanpak is namelijk anders: ik richt me in het trainingsprogramma juist op jouw leerdoelen. Zowel tijdens de interactieve theoriesessies als tijdens de oefeningen nemen we daar echt de tijd voor. Je raakt dus niet ondergesneeuwd door te veel feiten, uitleg en irrelevante gevorderde features, maar richt je op onderwerpen die relevant zijn voor jouw werk. Het resultaat? Je kunt meteen aan de slag met jouw database."

 
Alex Toth beheerst SQL Server-databases, Oracle en MySQL. Tot zijn klantenkring behoren vooraanstaande bedrijven en instellingen als ING, Gemeente Amsterdam en het UWV. Maatwerk gewenst? Dan stemt Alex de inhoud van de training helemaal af op de wensen van de klant. Het zal niet voor het eerst zijn dat tijdens een training productie wordt gedraaid!