SQL Advanced

Naast de losse klassikale cursussen biedt de SQL Academy ook een Advanced opleiding aan. Deze opleiding bestaat uit een bundel van 2 klassikale cursussen en is geschikt voor degenen die een verdiepingslag willen maken in SQL en er snel en optimaal mee wil leren werken.

Door in te schrijven voor de opleiding SQL Advanced profiteer je direct van een mooie korting.

Investeer in deze 4-daagse opleiding SQL Advanced en leer:
  • Rapportages maken in SQL Reporting Services
  • Geavanceerde SQL query's schrijven met de statements SELECT, INSERT, UPDATE en DELETE

Kortom: een investering in deze opleiding SQL Advanced verdient zich snel terug!

Het inschrijfgeld bedraagt € 1.795,- per persoon (exclusief 21% BTW). Als je gebruikt wilt maken van het STAP-budget dan is het goed om te weten dat het STAP-budget inclusief BTW is. De prijs van deze opleiding inclusief BTW is € 2.171,95. Dat betekent dat na aftrek van de STAP-subsidie van € 1.000 er een eigen bijdrage resteert van € 1.171,95 (inclusief 21% BTW). 

De korting vergeleken met afzonderlijke cursussen is € 255,- (exclusief 21% BTW) !
Het inschrijfgeld is inclusief laptopgebruik, cursusmateriaal, lunch en koffie/thee.
 

Inschrijven  

Modules SQL Advanced

We hebben 2 klassikale cursussen gebundeld in deze opleiding SQL Advanced:
Belangrijke informatie:

Je kunt zelf het tempo bepalen waarin je de verschillende klassikale cursussen volgt en je hebt hier in totaal 1 jaar de tijd voor. Na aanmelding krijg je een persoonlijke link waarmee je je kunt inschrijven voor de afzonderlijke cursussen. Je mag zelf kiezen uit de datums en locaties die beschikbaar zijn. 

In de cursusagenda staan de beschikbare data vermeld voor de verschillende cursussen of je kunt bij de afzonderlijke trainingen kijken. 

 

Voorkennis

Qua voorkennis gaan we ervanuit dat je SQL beheerst op het niveau van onze Level II: Query's schrijven met SQL training.