Seminar over AI en ChatGPT: wat kun je er vandaag al mee? 

AI en ChatGPT: aan media aandacht geen gebrek. Maar wat kun je er nou mee in jouw organisatie? In dit seminar neemt Ronald Scherpenisse je mee in de wondere wereld van AI. De vraag die hij beantwoordt is: wat kun je vandaag al met AI? Wat is er beschikbaar en hoe biedt dat toegevoegde waarde? Hoe gebruik je het praktisch? En tot slot: wat kan AI voor je doen als je veel met data werkt, bijvoorbeeld in Excel, Power BI of SQL?

Na het seminar heb je een goed beeld van de (ongelooflijke!) mogelijkheden en toepassingen van AI en ChatGPT binnen organisaties. Daarnaast krijg je een aantal ideeen en suggesties over hoe je dit kunt gebruiken binnen Excel-, Power BI- en SQL. Laat je verrassen!

We organiseren het seminar 2 keer: op vrijdagmiddag 12 mei en op 26 mei van 14.00 - 17.00 in conferentiecentrum Kaap Doorn. Het inschrijfgeld bedraagt € 195,- per persoon (exclusief 21% BTW). Dat is inclusief koffie/thee en voor wie wil: een borrel achteraf om na te praten.

  Inschrijven  

Onderwerpen

  • Introductie AI en ChatGPT: de belangrijkste principes om te weten. Waar komt het vandaan en wat betekent dat?

  • Wat kun je met AI en daarbinnen ChatGPT? Ronald neemt je mee langs de belangrijkste gebieden waarbinnen ChatGPT waarde biedt en laat je inspirerende voorbeelden zien. 

  • Wat kan ChatGPT voor je doen als je met data werkt? Wat heb je eraan voor gebruik in Excel, Power BI en SQL? Ronald laat een paar voorbeelden zien op het vlak van rapportages, werken met databestanden en formules.

  • Toekomst: welke dingen komen eraan? Wat gaat AI mogelijk betekenen voor de toekomst?

  • Q&A: antwoord op al de vragen die je nog hebt.

Voor wie?

Dit seminar is geschikt voor iedereen die van een specialist nu eindelijk eens wil horen: wat kan er dan precies mee? En wat niet? Het is geschikt voor mensen die met data werken, maar ook voor iedereen die dat niet doet :-). Er is beperkt plek, zodat het interactief kan blijven. 

De trainers

Het seminar wordt verzorgd door Ronald Scherpenisse. Ronald brengt meer dan 35 jaar zakelijke en technologische ervaring met zich mee in verschillende software- en dienstenbedrijven. Ronald staat bekend om zijn snelle, out-of-the-box analyses en de vertaling van die analyses naar dagelijkse praktijk en actie. De middag zal voorbij vliegen: never a dull moment met Ronald! 

Wat levert het op?

Je hebt een beter beeld van waar AI vandaan komt, nu staat en waar het naartoe gaat. Daarnaast heb je een hoop praktische toepassingen gezien, waarvan er ongetwijfeld een aantal zijn die je direct in je werk kunt gebruiken. AI biedt een hoop mensen al ongekende mogelijkheden en bespaart ook nog eens veel tijd. 

Voorkennis

Je hebt geen voorkennis nodig om hieraan mee te doen.

Seminar locatie

Het seminar wordt verzorgd in Kaap Doorn, in de prachtige bossen. Het is een prachtige plek om inspiratie op te doen en na afloop kun je genieten van lekkere hapjes en drankjes.  

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt € 195,- per persoon (exclusief 21% BTW)

Het seminar wordt 2 maal gehouden: op vrijdag 12 mei en op 26 mei en vindt plaats van 14.00 - 17.00 uur.
Na aanmelding ontvang je info over de locatie.

*Het inschrijfgeld is inclusief drankjes en hapjes.

Inschrijven