Online training volgen

De training online volgen betekent dat je deelneemt door middel van een virtueel klaslokaal. De trainer geeft je live training en jij kijkt live met de trainer mee. Onze trainingsopbouw blijft daarin gewoon gehandhaafd.

Dat betekent dat je eerst uitleg krijgt over een bepaald onderwerp en dat je daarna kunt oefenen met het materiaal wat we je van te voren toesturen. De oefeningen worden vervolgens door de trainer weer live behandeld. Ook kun je gewoon je vragen stellen aan de trainer tijdens de uitleg en het maken van de oefeningen.

Als je besluit om online deel te nemen dan ontvang je van ons een bevestigingsmail. In deze mail staan de instructies hoe je online kunt deelnemen. Ook ontvang je in deze mail de link naar het materiaal van de training.

De online training geven we in twee blokken: van 09:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur.
Je krijgt vooraf de benodigde bestanden toegestuurd. De training kun je nu dus volgen vanuit huis, scheelt je een hoop reistijd.

In onderstaande video kun je zien hoe het proces loopt vanaf het aanmelden op de website tot en met het deelnemen aan de online training.

In de training gebruiken we SQL server van Microsoft. Deze omgeving hebben we voor je klaar staan in de Cloud. Om hiermee te kunnen communiceren heb je op je eigen PC wel het gratis programma "SQL Server Management Studio" (SSMS) nodig. Dit is te downloaden bij Microsoft via Download SSMS.

In een e-mail krijg je enkele dagen voor de training alle trainingsbestanden, de eenvoudige installatie instructie en login gegevens. Zorg dat je voor de training SSMS geïnstalleerd hebt en gecontroleerd hebt dat je verbinding kunt maken met onze omgeving.
 


Als je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebt dan kun je ons bellen of een bericht sturen.